Човешки ресурси

"Нашата врата винаги е отворена за най-добрите служители"

Служителят е наш приоритет

Cilek се ангажира да създаде екип от млади и динамични личности, които да се придържат към нашите цели. Да бъдат открити към иновациите, да имат желание за развитие и непрекъснато обучение в търсенето на промяна и усъвъшенстване. Cilek приема човешкия ресурс като най-ценния актив.

„Ние знаем, че нашата работна сила е квалифицирана и с висока професионална подготовка, тя стои зад успеха на Cilek.”

Академия на Çilek

Приемайки принципите на безпристрастност и равенство на възможностите, Çilek наема хора, които имат потенциал да се съобразят с основните изисквания и корпоративната култура, които са ентусиазирани и са в състояние да отговорят на променящите се потребности.

За да станете член на семейството на Çilek, можете да кандидатствате, като посетите страницата "Работни места", където се намират свободните работни места, или да изпратите своето CV на ik@cilek.com.

Çilek Академията допринася за развитието на служителите, като предлага редовни обучения и подготвя служителите за бъдещи успехи.

Çilek изпълнява ефективна професионална ориентация, като провежда обучения по задания, които трябва да бъдат обхванати, а по-късно оценява и архивира резултатите.

Възможности за стаж

Чрез предоставяне на възможности за стаж в училища, професионални гимназии и висши учебни заведения, Çilek подкрепя тяхното развитието и ги подготвя кадрите за професионални бъдещи начинания.

Заявленията за стаж се правят чрез изпращане на CV (със снимка) и официалния стажантски формуляр на ik@cilek.com. Стажовете се провеждат през два периода – лято и зима.

Възможности за стаж

Изисквания към студентите, които трябва да бъдат интернирани

Необходимо изискване за студентите, които искат да кандидатстват за стаж в Çilek Mobilya A.Ş е да бъдат трети или четвърти курс в своето обучение. Професионалните гимназисти могат да кандидатстват без оглед на първа или втора степен. Препоръчително е специалността на студентите да бъде свързана с предриемачество и корпоративен бизнес.

Летният семестър

Летните семестриални стажовете се провеждат между юни и септември.

Заявленията за стаж, не се приемат по време на двуседмичния летен празничен период на Çilek през месец юли.

Летни кандидатури за стаж (за професионална гимназия / професионално училище / университет) се получават на адрес ik@cilek.com. Позитивните или отрицателните отзиви, относно приемането на стаж, след периода на кандидатстване, се изпращат на имейл адресите на учениците.

Системата за управление

Измерва и възнаграждава работата на служителите на Çilek PYS и планира бъдещата им кариера.

Системата за управление