За нас

Официален и единствен вносител за България "Мебелни къщи Ралица" АД

"Мебелни къщи Ралица” АД е основана през 1994 година. Понастоящем компанията е в числото на най-значимите вносители и дистрибутори на мебели и обзавеждане у нас и един от най-големите доставчици по сделки за комплексно хотелско обзавеждане в България. 

Компания “Мебелни къщи Ралица” АД поддържа бизнес отношения с десетки водещи компании от над 15 държави в Европа, Америка и Азия, като подбира своите партньори по стриктни критерии и правила. Основен принцип в дейността на всички нива на нашия грижливо подбран и обучен персонал е предоставянето на качествени стоки и услуги и работа в интерес на клиентите и обществото.

 

Cilek е основана през 1995 г. в Турция, с амбицията да стане най-популярната компания за детско обзавеждане и с визията си да поддържа високо ниво във всички аспекти. За целите си за постигане на съвършенство, Cilek се занимава с обширни и подробни дейности в индустрията, включително, оригинален дизайн, функционалност, лесни за употреба продукти, сертификати за безопасност, франчайзингови магазини, архитектурни консултантски услуги. Мебелите на Cilek са с оригинален дизайн и създават вълнуваща атмосфера за всички деца по света. Cilek влезе в международния пазар през първата година от създаването си и се превръща в един от най-важните марки в света в областта на мебелната промишленост. В качеството си на лидер в своята индустрия, магазините на Cilek - '' Cilek Room '' предлагат мебели и аксесоари за бебета, деца и тийнейджъри. Cilek следва пътя на все по глобална марка в целия свят чрез франчайзинг и обогатява стаите на повече от три милиона деца по света. Общо Cilek оперира 444 обекта, разпръснати в над 66 страни на 5 континента, обслужващи с 2,000 служители в общо закрито пространство на 60.000 кв.м.